Working Area

De uitvoering
Image

Working Area

Bij de uitvoering van onze opdrachten gaan we zeer zorgvuldig te werk. Vloeren worden beschermd dmv geplastificieerd karton, maatkasten en ramen met CQ-folie. Meubels worden ingepakt met 0,07mm meubelplastiek. Trappen worden volledig toegedekt met vloeistofdicht afdekvlies. Démontage van verlichting, schakelaars, stopcontacten en deurbeslag  tijdens de werken is voorzien in iedere offerte. Aangenaam avondlicht en beveiliging van stopcontacten is verzekerd bij bewoonde panden. Onze afwerking bestaat uit een 3 lagen- verfsysteem, uitgevlakt met egaliseerplamuur en schuurkwaliteit niveau’s Q1-Q4, altijd met Festool schuurmachines en stofafzuiging. LED werflampen met een lichtsterkte van 8000lm zijn onze beste voorwaarden voor kwalitatief vakwerk. 

De trend naar hoogwaardigheid komen we graag tegemoet met het FLOW-assortiment van Bosspaints nv,  meesterlijke muur- en plafondverven met Europees Ecolabel. Voor uw binnenschrijnwerk werken we het liefst met de Hybride PU-laklijn. Watergedragen lak met 3 glansgraden, onmisbaar voor strak hedendaagse interieurs. Indien er voor een verspoten afwerking gekozen wordt, werken wij vlot samen met ColorCrew bvba uit Overijse.

Alle bovenvernoemde elementen dewelke we gedémonteerd hebben, worden gereinigd gemonteerd. Na het verwijderen van de bescherm materialen worden de afgewerkte ruimten grondig gestofzuigd. Iedere werkdag nemen we onze afval mee voor sortering via Suez R&R BE Services NV.

Image
Image
Corneel De Ceusterstraat 26
1831 Diegem
0475 62 76 63
info@objecto.be