Welkom in onze wereld

Image

LIJSTEN EN ORNAMENTEN

Door met eenvoudige profielen en elementen in duropolymeer grafische lijnen en patronen aan te brengen wordt ieder interieur net een ietsje spannender en aangenamer om te leven. Dankzij Orac Decor kunnen we instaan voor het plaatsen van kroon-en wandlijsten, plinten en overzetplinten, rozetten en kroonlijsten met indirecte verlichting LED.

BEHANDELEN VAN EIK & BEUK

Maatkeukens, trapleuningen en binnendeuren in eik kan je prachtig en zeer resistent behandelen met de produkten van Hesse&Lignal. Met een zuur, lakbeits en primer oils krijgen deze een uitstraling alsof ze al jaren in de Noordzee dobberen. Positief bedoeld dan. Voor wat beuk betreft, wat veel gebruikt werd voor trappen in nieuwbouw, deze kunnen ingekleurd worden met kleurbeits en afgewerkt met een monocomponent transparant vernis. Onverslijtbaar.
Image
Image

PAUL SMITH COLOR WALLS

Door onze bewondering voor Paul Smith en in het bijzonder zijn Multistripe patroon hebben we in het verleden in een zeer strakke geheel witte woning met warme houtaccenten een toilet mogen afwerken in 19 kleuren, vertikale lijnbreedtes van 10mm tot 90mm en alles hand geschilderd. Met een plafondhoogte van 3.10m gaf dit een zeer bevrijdend en optimistisch gevoel. Thanks to Frank Delang & Princeton Key Invest.

METALLIC CHIC

Metallic Chic wekt door middel van metaalachtige deeltjes een unieke sfeer op. Komt mooi tot zijn recht op bakstenen binnenmuren. Geeft ook extra licht reflectie bij toepassing op dagkanten, is bovendien krasvast en heel goed reinigbaar. In 30 tinten verkrijgbaar.
Image
Image

STUC TECHNIEK

Dit zijn verfprodukten die grotendeels met het stucmes worden aangebracht ipv de borstel en rol. Zij zorgen voor een bijzondere beleving en specifieke toepassingen. Enkele vb.
Maroc Vintage : zuiders, duurzaam, op basis van kalk- en marmerpoeders. Strakke betonlook of een afgeleefd muur effect, met Maroc kan het. Ideaal voor keukens en badkamers.
Tusk : sterk, stootvast en super krasvast, op basis van geslepen glasparels. Heeft een licht gekorrelde reliefsructuur. Kleurmogelijkheden zijn onbeperkt.
Claystuc : warm, natuurlijk en authentiek, op basis van kleimineralen. Matte afwerking in zachte kleuren.
Aqua Sensa : wand- en vloerafwerking in minimalistische stijl, op basis van cement. Bijzonder kras- en stootvast, waterbestendig en uitstekend onderhoudbaar. De techniek oogt als natuursteen en schept een zeldzaam gevoel van eenheid en rust. Perfect in badkamers.

MUURBEKLEDING

Met de hulp van muurbekleding kan je een muur of zelfs plafonds een vernieuwde en trendbepalende uitstraling geven van superieure kwaliteit. Muurbekleding geeft ons de mogelijkheid om met een kleine ingreep een maximum aan resultaat te boeken. Vanaf nu ook verkrijgbaar voor badkamers door middel van fibra di vetro. (fiberglass). Onze collectieboeken : the wallpaper collections of ARTE, HOOKEDONWALLS, FLAMANT, MASUREEL, EIJFFINGER, NLXL manufacturer of Premium Designer Wallpaper by Piet Hein Eek, Piet Boon, Arthur Slenk, Jeanine Eek Keizer en Erik Gutter.
Image
Image

FLEXIBELE OPHANGSYSTEMEN

Wanneer je enkele kunstwerken of foto’s wenst op te hangen op een flexibele manier, raden we het Artiteq systeem aan. Dit is een systeem bestaande uit een rail voor wand of plafond bevestiging of geheel onzichtbaar onder een kroonlijst. Deze systemen kunnen tot 30kg dragen.

FORMANI-DEURBESLAG

Niets zo leuk als een vers gelakte deur te mogen afwerken met FORMANI deurbeslag. Met MCH Modern Comfort Home sa nv als importeur kunnen wij hier snel op inspelen.
Image
Corneel De Ceusterstraat 26
1831 Diegem
0475 62 76 63
info@objecto.be